Başka bir merkezde çektirdiğiniz tomografi veya röntgenleri dijital kanallardan bize ulaştırarak kliniğimize gelmeden önce hekimlerimizden ön bir planlama alabilirsiniz.
- Ana sayfa
- Sorular ve Cevaplar
- All-on-4 ve All-on-6 İmplant Tedavisi
- Şehir dışından Avrupadent İzmir’e gelecek hastalar mevcut radyolojik filmlerini All-on-4 ve All-on-6 İmplant Tedavisi ön planlaması için uzaktan iletebilir mi?
Şehir dışından Avrupadent İzmir’e gelecek hastalar mevcut radyolojik filmlerini All-on-4 ve All-on-6 İmplant Tedavisi ön planlaması için uzaktan iletebilir mi?
Güncelleme tarihi: Eylül 11, 2026
İklimlendirmeli Avrupadent İzmir cerrahi odalarında yaz aylarında All-on-4 ve All-on-6 İmplant Tedavisi yaptırmak hastanın konforunu olumlu etkiler mi?Avrupadent İzmir merkezlerinde All-on-4 ve All-on-6 İmplant Tedavisi teşhisi için kullanılan üç boyutlu tomografiler hatasız cerrahi planlama sağlar mı?
